• header-diensten-woningbouw-bouwbedrijf-mashro.jpg

Woningbouw

Een nieuw huis bouwen is een belangrijke stap. Dat vraagt om een betrouwbare en ervaren partner. Mashro Bouwbedrijf is onafhankelijk specialist in het bouwen van nieuwbouwwoningen en villa’s, van tekening tot oplevering. Wij adviseren onze opdrachtgevers doorlopend over te maken keuzes en betrekken ze in het proces. Niet voor niets is ons motto: samenwerking is ons fundament.

Ons proces

icon-kennismaking-proces-woningbouw-diensten-bouwbedrijf-mashro.svg

1. Kennismaking

Aan de hand van de bouwtekening onderzoeken we de mogelijkheden en maken we een planning op. We betrekken u in de verschillende keuzes en vragen u actief mee te denken. Zo leggen we samen het fundament voor een goed en degelijk bouwplan.

icon-offerte-proces-woningbouw-diensten-bouwbedrijf-mashro.svg

2. Offerte

Na de kennismaking stellen we een passende offerte op. We zijn helder in onze prijsopgave en over onze verantwoordelijkheden. We lichten graag toe wanneer er nog vragen zijn. Zo krijgt u de garantie dat de woning wordt opgeleverd volgens tijdsschema en de juiste specialisten worden ingeschakeld.

icon-vaste-partners-proces-woningbouw-diensten-bouwbedrijf-mashro.svg

3. Vaste partners

We werken samen met onze vaste partijen zoals onder andere installateurs, metselaars, stukadoors, tegelzetters. Deze worden opgenomen in de begroting en het bouwplan, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

icon-bouwaanvraag-proces-woningbouw-diensten-bouwbedrijf-mashro.svg

4. Bouwaanvraag

We werken samen met onze vaste partijen zoals onder andere installateurs, metselaars, stukadoors, tegelzetters. Deze worden opgenomen in de begroting en het bouwplan, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

icon-start-begeleiding-proces-woningbouw-diensten-bouwbedrijf-mashro.svg

5. Start begeleiding

Het aanspreekpunt is de hoofdaannemer, Martin van Roon, of één van onze medewerkers. Wij werken niet met een accountmanager, of een kopersbegeleider. Zo zorgen wij voor korte lijnen, lage overheadkosten, en vooral: een betrokken proces van offerte tot overhandiging sleutel.

icon-materiaalkeuzes-proces-woningbouw-diensten-bouwbedrijf-mashro.svg

6. Materiaalkeuzes

Met onze opdrachtgever bekijken we het door te lopen traject en gaan we dieper in op het bouwplan. We gaan samen door de verschillende materiaalopties en geven voorlichting in duurzaamheid en eigenschappen.

icon-bouw-proces-woningbouw-diensten-bouwbedrijf-mashro.svg

7. Bouw

Vanaf de fundering tot oplevering zijn we betrokken bij het proces. We hebben antwoord op iedere vraag en bespreken direct de verschillende keuzes die moeten worden gemaakt. Wij kiezen voor een betrokken samenwerking met onze opdrachtgever.

icon-oplevering-proces-woningbouw-diensten-bouwbedrijf-mashro.svg

8. Oplevering

Wanneer onze opdrachtgever volledig tevreden, is leveren we het pand op. Vaak is dit al binnen enkele maanden. Dit kan omdat wij onafhankelijk van onze partners opereren, in nauwe samenwerking en in constant overleg met u als onze opdrachtgever. Van harte gefeliciteerd met de sleutel van uw nieuwe thuis!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

vraag een offerte aan

Selectie van afgeronde projecten

thumbnail-nieuwbouw-woning-3-bouwbedrijf-mashro.png

Nieuwbouw woning

IJsselmonde

thumbnail-woningbouw-2-woningen-bouwbedrijf-mashro.png

Nieuwbouw 2 woningen

Capelle a/d IJssel

Meer afgeronde projecten
thumbnail-woningbouw-5-woningen-bouwbedrijf-mashro.png

Nieuwbouw woning

Krimpen a/d IJssel

Scroll naar boven